5- Crede miracolul crucii!

Apoi, tu trebuie sa crezi ce a facut Cristos pentru tine la cruce. Biblia spune:  “ Cristos a suferit o data, a murit  pentru pacate” (1 Petru 3:18). Cristos a murit pe cruce, pentru ca acum fiecare din noi sa poata fi iertat. Pentru raul ce l-am facut inaintea lui Dumnezeu, noi  meritam pedeapsa. Dar  Dumnezeu a trimis pe Fiul Sau sa ia pedeapsa noastra  pe umerii Sai, pe cruce.

Este ca si cum un judecator ar stabili ca inculpatul este vinovat, dar apoi ar cobori in boxa acuzatilor si ar accepta sentinta in locul celui vinovat. Ce dragoste magnifica!

Tu poate nu intelegi deplin cum e posibil ca Dumnezeu sa puna pedeapsa pentru pacatele tale asupra Fiului Sau. Dar nu e nevoie sa intelegi totul dintr-o data. Tu trebuie doar sa crezi ca acest lucru este adevarat.

Nimeni nu intelege electricitatea.  Stiai asta? Oamenii de stiinta vorbesc despre electricitate ca fiind proprietatea fundamental a materiei. Ei pot crea producatoare de electricitate si o pot utiliza, dar, asa cum spunea un savant de la Stanford University: “ Electricitatea, in esenta ei, este destul de inexplicabila.”

Cand tu devii un crestin adevarat,poate nu intelegi totul de la inceput. Dar, cu timpul, citind Biblia si lasandu-L pe Dumnezeu sa te invete, intelegerea ta va spori.

· Citeste ultimul punct 6- Tu trebuie sa-L primesti pe Cristos pentru tine insuti!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a 5- Crede miracolul crucii!

  1. Pingback: 4- Recunoaste ca pacatele tale te-au despartit de Dumnezeu. | Trairea in SFINTENIE

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s