De ce-L urmezi pe Isus si ce astepti de la Dumnezeu?

Sunt doua feluri de persoane care vor sa-L urmeze:

– Cei recunoscatori.

– Cei profitori.

·CEI PROFITORI:

Acest fel de persoane, care vor sa “profite” de binecuvantarile Domnului, crezand ca trairea lor nu prea conteaza; sau lasandu-se orbiti de cel rau, ca ei sunt bine.

Acest fel de persoane, care nu vor sa auda nimic de Dumnezeu, dar la necaz… striga disperati dupa AJUTOR. Desi multora li s-au indeplinit dorintele, dar, cand din nou le merge “bine” nu mai au nevoie de Dumnezeu. Pentru acest fel de persoane, Dumnezeu este un fel de “duhul lui Aladin”. Vor doar sa li se indeplineasca cateva dorinte dupa care-L vor arunca intr-un colt.

Multi vor ca Dumnezeu sa-i asculte si sa le indeplineasca dorintele, fara ca ei sa asculte de Dumnezeu si fara sa indeplineasca poruncile Lui. Cu un tupeu enorm, il trag la raspundere… “De ce Doamne?! De ce nu ma asculti?!”

Trist este, ca intr-o zi aceste persoane (si nu numai) vor auzi “pleaca de la Mine, niciodata nu te-am cunoscut!

Evita sa auzi aceste cuvinte in acea zi!!

· CEI RECUNOSCATORI:

Acest fel de persoane, sunt recunoscatori pentru jertfa de la Golgota. Vrand doar sa obtina “beneficiul” etern, de a fi cu Dumnezeu. Fiind constienti de cum trebuie sa traiasca; vazandu-si si recunoscandu-si greselile.

Acest fel de persoane, il urmeaza pe Isus din DRAGOSTE, nu din profit

Acest fel de persoane, vor cauta mereu beneficiul celor din jur si niciodata nu vor fi nemultumitori. Traind, nu pentru lumea aceasta ci traind si pregatindu-se pentru vesnicie.

Acest fel de persoane, cu siguranta vor mai pacatui; dar ei nu se vor complace in pacat! Pacatul, pentru acest fel de persoane, nu este un mod de viata. Ci ei mereu vor tinde ca in fiecare zi sa se stapaneasca in a face raul! Luptand si impotrivindu-se celui rau.

Haideti sa nu ramanem mereu la teorie si sa ne revizuim trairea noastra. Sa nu fim niste profitori, ci sa fim niste RECUNOSCATORI!

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s